Cojocaru crede în Pandurii: Echipa aceasta nu este de ultimul loc

Pandurii Târgu Jiu a rămas cu numeroase laude ale adversarilor pe care i-a întâlnit, dar fără prea multe puncte în clasament. Dacă la unele meciuri la care au jucat bine gorjenii au acuzat arbitrajul, la altele au avut ghinion, deşi au jucat de la egal la egal cu adversari bine cotaţi.

Pandurii este pe ultimul loc din Liga 2, dar speră totuşi să evite retrogradarea în acest sezon.

Antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că nu se aştepta la rezultate atât de slabe, mai ales că jucătorii săi au arătat că pot juca de la egal la egal cu echipele bune din eşalonul doi, un exemplu bun fiind meciul cu liderul FCU Craiova. ”Nu mă aşteptam la un parcurs atât de slab, dar trebuie să fiu şi conştient de ce s-a întâmplat la echipă şi să fim şi realişti. Într-adevăr, rezultatele nu au fost cele dorite, dar echipa aceasta nu este de ultimul loc. Jucăm fotbal, dar nu avem rezultate. Este singura mulţumire că jucăm de la egal la egal cu orice adversar, dar aici mai intervin şi arbitrii”, a constatat tehnicianul timişorean la finalul meciurilor oficiale din acest an, precizând că ar fi preferat ceva puncte în clasament în locul impresiei artistice: „Aş fi preferat să jucăm mai puţin fotbal, dar să avem alte rezultate. E frustrant pentru noi, fiindcă muncim în condiţiile pe care le ştiţi, fotbaliştii au o atitudine extraordinară şi, din păcate, rezultatele nu sunt cele pe care le merităm. Echipa asta este foarte bună şi o să vedeţi, pe viitor, că dacă rămâne acelaşi lot, cu siguranţă o să facă o figură frumoasă”.

Pandurii ar putea aborda partea a doua a sezonului cu acelaşi lot de jucători dar şi cu rezultate mai bune, având în vedere faptul că va putea evita cele mai bune echipe care se luptă pentru promovare.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: