CSU Oradea - CSM Târgu Jiu va fi în direct, joi, la Digi Sport

Echipa de baschet locală va debuta joi în noul sezon, iar primul meci al gorjenilor va fi transmis în direct de Digi Sport. CSM Târgu Jiu va juca la Oradea cu formaţia locală CSM CSU Oradea, cu începere de la ora 18:00.

După luni de pregătire şi aşteptare a debutului noului sezon, baschetbaliştii de la CSM vor debuta în sfârşit joi în noul sezon. Gorjenii pregătiţi de Claudiu Alionescu vor întâlni joi seara echipa gazdă a turneului, CSM CSU Oradea. „Întâlnim din start două forțe ale ultimelor sezoane, Oradea și Timișoara, echipe ce au doar obiective ce vizează primele locuri ale ligii, dar și Galațiul, care este o echipă în reconstrucție și care dorește, la fel ca noi, o prestație demnă de Liga Națională”, a spus antrenorul Alionescu care consideră că echipa sa nu este favorită la aceste meciuri: „Este clar că plecăm ca și outsider în această grupă, dar în același timp nu vom intra cu capul plecat. Suntem capabili să practicăm un baschet eficient și la rigorile Ligii Naționale. Sper ca jucătorii să treacă relativ repede peste emoțiile debutului, pentru că lipsa meciurilor tari în perioada trecută o să-și spună cuvântul”.

Meciul de debut al gorjenilor va fi transmis în direct la Digi Sport, celelalte partide de la acest turneu fiind live pe canalul de youtube FRBTV: „Sistemul cu turnee are și avantaje și dezavantaje, însă până la urmă este aceeași regulă pentru toată lumea, iar cel mai important este că putem din nou să ne bucurăm de baschet, din păcate fără aportul publicului. Este bine totuși că meciurile se transmit pe Digi Sport și pe platforma de youtube a FR Baschet”, a mai spus Alionescu înaintea plecării la acest prim turneu.

Programul turneului de la Oradea:

Joi (10.12)

SCM Timișoara - CSM Galați – ora 15:00, DigiSport 3

CSM CSU Oradea - CSM Târgu Jiu – ora 18:00, DigiSport 3

Vineri (11.12)

CSM Târgu Jiu - SCM Timișoara – ora 16:00 youtube FRBTV

CSM Galați - CSM CSU Oradea – ora 19:00

Duminică (13.12)

CSM Galați - CSM Târgu Jiu – ora 16:00 youtube FRBTV

CSM CSU Oradea - SCM Timișoara – ora 19:00

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: