Universitatea Craiova l-a pierdut pe Bălaşa

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Bălaşa care s-a accidentat destul de grav la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Antrenorul Cornel Papură a recunoscut că lovitura este destul de serioasă pentru fundaşul Craiovei.

Antrenorul Craiovei, Cornel Papură, a vorbit despre situaţia fundaşului Mihai Bălaşa, accidentat în ultimul meci jucat de olteni. Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a 12-a a Ligii I. Cornel Papură, tehnicianul formaţiei din Bănie, a vorbit la finalul partidei despre meci, dar şi despre accidentarea lui Bălaşa. Papură a confirmat că accidentarea fundaşului său este una serioasă.  ”Lovitură destul de serioasă pe tibie, dar suntem 24 în lot, cine intră în locul lui poate să-l înlocuiască cu succes” a mărturisit antrenorul Craiovei.

Papură şi-a lăudat echipa pentru felul în care a răspuns provocărilor lansate de Gaz Metan Mediaş în acest meci. ”În momentul în care ai 2-0, iei gol, poţi să te clatini puţin.  Dar am rămas stăpâni pe noi şi am reuşit să ne creăm ocazii şi să înscriem” a mai spus Corneliu Papură.

Universitatea Craiova are 28 de puncte după acest meci şi rămâne la două punte în spatele FCSB-ului. Etapa viitoare, oltenii au meci greu la Arad, cu UTA.

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: