Cronica Neagră

În arest pentru furt

Ion P.R. de 20 de ani, Gheorghe B.B. de 22 de ani şi Paulian C. de 20 de ani, toţi din Bâlteni, au primit mandate de arestare pentru o perioadă de 29 de zile fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Nereguli de „Zilele Comunei Băleşti”

19 persoane din Băleşti au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de peste 180 de milioane de lei vechi pentru circulaţia necorespunzătoare pe drumurile publice, încălcarea normelor de convieţuire socială şi pentru nerespectarea altor acte normative. Aceste nereguli au fost constatate cu ocazia verificărilor efectuate cu ocazia „Zilelor Comunei Băleşti”.

Accident cu o victimă

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o altă maşină. Accidentul s-a produs pe strada Calea Bucureşti. Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii rutieri reiese că evenimentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere, astfel maşina condusă de către George M.C. de 23 de ani din Craiova, în care se afla şi victima, s-a ciocnit cu autoturismul care rula în faţa sa, condus de către Daniel C. de 20 de ani din Târgu Jiu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: