Preot bătut de opt tineri, cu parul

Un preot din localitatea Moi a avut parte de o vizită mai puţin obişnuită. Mai mulţi tineri înarmaţi cu bâte şi pietre au mers acasă la acesta şi au făcut un scandal de zile mari. Lovit la cap preotul a ajuns la spital, iar tinerii recalcitranţi la poliţie. Poliţia i-a reţinut pe tineri şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică când în curtea preotului Gavril Bivolu, de 49 de ani, din localitatea Moi, a intrat o maşină în care se aflau opt tineri care, potrivit martorilor, erau ameţiţi de alcool. Aceştia au început să tureze maşina în curtea preotului ca şi cum ar fi pe moşia lor lucru care i-a enervat la culme pe preot şi cunoştinţele acestuia care se aflau în vizită. Luaţi la întrebări de prietenii preotului, tinerii au plecat din curte, dar s-au întors când familia preotului dormea. „Stăteam de vorbă toţi în curte când au venit tinerii respectivi şi au început să facă scandal. Un băiat care era cu noi le-a spus să plece. Tinerii s-au dat jos din maşină şi au început să înjure, şoferul a căzut, nu se putea ţine pe picioare din cauză că era mort de beat. Au plecat, dar am înţeles că au urmărit şi după ce am plecat noi s-au întors“ , a spus  preotul.

Scuipat şi lovit

Tinerii nu s-au întors acasă la preot cu mâna goală ci înarmaţi cu bâte şi pietre. „Mă uitam la televizor, fetiţa mea s-a trezit din somn şi a venit să-mi spună că cineva dă cu pietre în geam. Am ieşit afară să văd ce se întâmplă, erau aceeaşi tineri, m-am dus la ei şi le-am spus cu frumosul să plece, unul dintre ei m-a scuipat, i-am dat o palmă apoi au tăbărât toţi cu blănile şi m-au lovit”, povesteşte preotul Gavril.

Şi cum o vorbă veche din bătrâni spune că „Până la Dumnezeu te omoară sfinţii”, preotul Gavril recunoaşte că ar fi vrut să-şi facă singur dreptate. „Am fost la spital şi după ce am primit îngrijiri medicale am mers la poliţie pentru a da declaraţii. Nu m-au lăsat că i-aş fi bătut, puteam fi în coşciug acum”, a afirmat preotul Gavril. Omul spune că se va mai gândi dacă-i iartă sau nu pe tinerii recalcitranţi, nu s-a hotărât să retragă plângerea.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: