Cronica Neagră

Plimba artificii

2500 de lei este amenda cu care s-a ales Liviu S. de 43 de ani din Piteşti după ce a fost depistat de către poliţiştii din Bumbeşti –Jiu  transportând ilegal cu o autoutilitară peste o tonă şi jumătate de petarde şi artificii, care ulterior au fost confiscate de către reprezentanţii IPJ Gorj.

Prins cu lemne furate

Cornel C. de 54 de ani din Târgu Jiu a fost amendat cu suma de 2.000 de lei după ce a fost depistat de către poliţişti pe raza comunei Teleşti, conducând un camion încărcat cu 5 mc de lemne pentru care nu deţinea acte de provenienţă. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Tismana. 

Transporta săpun ilegal

Sorin Ş. de 38 de ani din Mihăieşti, judeţul Argeş, s-a ales cu amendă în valoare de 2.000 de lei după ce a fost prin de poliţiştii din Baia de Fier conducând o autotutilitară încărcată cu 300 de pachete cu produse de igienă, pentru jumătate din acestea neavând acte de provenienţă. Bunurile transportate ilegal au fost confiscate.

Vindea ţigări de contrabandă

Daniela D. de 32 de ani din Crasna este cercetată pentru contrabandă cu ţigări după ce a fost descoperită de către poliţiştii din aceeaşi localitate având spre vânzare în magazin 20 de pachete de ţigări ce aveau aplicat timbru străin, provenite din contrabandă.    

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: