CS Pandurii, dat în judecată de fostul antrenor Pustai

Fostul antrenor de la CS Pandurii, Cristi Pustai, a dat în judecată clubul din Târgu Jiu pentru a recupera banii care i se cuvin după rezilierea contractului. Primul termen în procesul dintre Cristi Pustai şi Pandurii este pe 25 septembrie.

Pustai a fost demis de la CS Pandurii după 14 luni de contract cu echipa din Târgu Jiu, plecând pe fondul unor mai multe eşecuri ale echipei. Clubul a reziliat contractul cu acesta în aprilie, însă s-au înţeles să primească 20.000 de euro, spun surse, dar şi restanţele pe care clubul le avea la el. S-ar părea că antrenorul a primit o parte din bani, iar pentru recuperarea celorlalte sume a fost nevoit să acţioneze clubul în instanţă.

Contactat de Pandurul, Cristi Pustai a confirmat procesul aflat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu, despre care spune că a fost deschis de mai mult timp, dar judecarea lui a fost întârziată de vacanţa magistraţilor. Pustai a refuzat să facă vreun comentariu privind sumele pe care le are de recuperat de la Pandurii. „A fost prea frumos la Pandurii ca să vorbim despre aşa ceva“, a declarat antrenorul care are acum un proces cu echipa pe care a dus-o în Europa League.

Plecarea lui Pustai a fost anunţată la finalul lunii aprilie, iar procesul a fost înregistrat la finalul lunii iulie.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: