CS Mioveni rămâne în Liga 2, Târgovişte a evitat retrogradarea

CS Mioveni va continua să joace încă un sezon în Liga 2 iar  Chindia Târgoviște evită retrogradarea din Liga 1. Argeșenii n-au putut trece de echipa care a promovat sezonul trecut în Liga 1 la meciul de baraj.

CS Mioveni n-a putut produce minunea în returul barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1 cu Chindia Târgoviște și a obținut pe teren propriu doar un egal, scor 1-1, rezultat care nu o ajută după ce în tur pierduse cu 2-0. Argeșenii vor evolua și în sezonul următor în Liga 2, în timp ce dâmbovițenii rămân în Liga 1 încă un an.

După victoria cu 2-0 din turul barajului pentru Liga 1 a Chindiei, CS Mioveni era obligată să câștige returul măcar la același rezultat pentru a trimite partida în prelungiri. Argeșenii au avut un început de joc promițător și au deschis scorul încă din minutul 7.

Dâmbovițenii au tremurat până în primul minut al prelungirilor primei reprize, atunci când Josip Ivancic (45+1) a egalat.  Cu nevoia de a înscrie trei goluri pentru a putea promova în Liga 1, CS Mioveni nu a reuşit să mai înscrie iar jocul s-a încheiat egalitate, scor 1-1.

Chindia Târgoviște beneficiază de ajutorul primit de la FRF și rămâne în Liga 1 pentru cel puțin încă un an iar CS Mioveni ratează o nouă șansă de a promova și va continua în Liga 2 și în următorul sezon.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: