Lovitură grea pentru Universitatea Craiova, un titular e out în acest sezon

Universitatea Craiova a primit o lovitură de proporții în stagiul de pregătire efectuat în Turcia. După ce Lyes Houri a suferit o accidentare serioasă, oltenii au aflat luni că problemele sunt serioase şi francezul nu mai poate juca în acest sezon.

Lyes Houri s-a accidentat în stagiul de pregătire susținut de Universitatea Craiova în Turcia, iar problemele fotbalistului francez sunt foarte serioase. Fotbalistul Universității Craiova s-a „rupt” în partida amicală jucată împotriva celor de la FC Paksi, scor 5-2, iar șansele ca acesta să mai joace în sezonul 2021 – 2022 sunt foarte mici. Houri a fost introdus pe teren în repriza secundă a meciului cu FC Paksi, alături de Lazar, Căpățînă, Mitran, Constantin, Vătăjelu, Vînă, Crețu, Gustavo, Markovic și Baiaram, însă francezul nu a rezistat până la final.

Fotbalistul cumpărat de Mihai Rotaru de la MOL Fehervar în schimbul sumei de 700.000 de euro este suspect de ruptură de ligamente încrucișate și riscă să rateze toate meciurile pe care oltenii le mai au de disputat în sezonul 2021 – 2022, anunță Fanatik.

Lyes Houri a efectuat mai multe investigații în cursul zilei de luni, 10 ianuarie, la o clinică din Antalya, însă medicii suspectează o ruptură de ligamente încrucișate la piciorul drept.

Lyes Houri a vorbit în urmă cu cinci zile despre aventura sa la Universitatea Craiova și se declara încântat de tot ce a găsit la gruparea antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 1,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: