CSM Târgu Jiu a încheiat cu trei eşecuri Cupa României

CSM Târgu Jiu a pierdut şi ultimul meci din cadrul Grupei C a Cupei României, după ce le pierduse şi pe primele două. Formaţia gorjeană a fost învinsă de CSO Voluntari, care s-a impus cu 109-67.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu s-a prezentat cu doar şapte jucători la meciurile de cupă de la Sibiu, din cauza infectărilor cu coronavirus din lot. Nici antrenorul principal al CSM Târgu Jiu nu a putut fi alături de echipă, din aceleaşi motive ca şi jucătorii.

În astfel de condiţii era greu să mai emită pretenţii, aşa că actuala stagiune a Cupei României s-a încheiat pentru gorjeni după trei partide, toate pierdute. Repartizată în Grupa C, alături de CSU Sibiu, SCM Timişora şi CSO Voluntari, CSM Târgu Jiu s-a prezentat totuşi la Cupa României, deşi avea la dispoziţie doar jumătate din lotul actual.

Oficialii grupării gorjene aveau posibilitatea să refuze participarea, dar, din respect pentru competiţia organizată de FRB şi faţă de echipele participante la această competiţie, formaţia gorjeană s-a prezentat la startul competiţiei.

CSM a avut de înfruntat adversari redutabili, cu pretenţii în actuala stagiune baschetbalistică. Cu toate că a pierdut meciurile, echipa din Târgu Jiu a arătat că are potențial şi că are jucători de valoare.

În ultima confruntare de la Sibiu, CSM Târgu Jiu a dat peste CSO Voluntari, o formaţie care are ca obiectiv în acest sezon să termine în prima parte a clasamentului. Echipa din Ilfov a dominat meciul, rezultatele pe sferturi fiind 32-19, 29-20, 30-18 şi 18-17.

Kevin Patrick Allen a fost din nou cel mai bun om al formaţiei gorjene. Americanul a totalizat 18p şi 14 recuperări, iar Darien McClain a terminat meciul cu 11p, 2 recuperări şi trei pase decisive.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: