Meci tensionat la Târgu Jiu, cu şapte goluri, două penalty-uri şi scandal la final

Derby-ul dintre echipele din Târgu Jiu care evoluează în Liga 2, ACS Viitorul şi Pandurii,  s-a încheiat cu un penalty acordat uşor în minutul 93 şi transformat la ultima fază a jocului. În total s-au marcat șapte goluri, scorul final fiind 4-3 pentru ACS Viitorul care a beneficiat şi de două penalty-uri, fără acestea Pandurii putând să se impună în acest meci.

Meciul dintre echipele locale din Târgu Jiu care evoluează în Liga 2, ACS Viitorul şi Pandurii, s-a încheiat cu un penalty acordat în ultimele secunde ale prelungirilor şi cu scandal între jucătorii celor două echipe la final. ACS Viitorul, echipa patronată de Nicolae Sarcină, s-a impus cu 4-3 după un joc în care a condus cu 3-0 dar cei de la Pandurii au revenit şi au egalat, scorul fiind 3-3 până în minutul 93. După ce mai acordase o lovitură de la 11 metri gazdelor, destul de uşor, în ultimele secunde de joc din prelungiri arbitrul a dictat încă un penalty pentru ACS Viitorul, după ce îl trimisese în tribune pe antrenorul Călin Cojocaru dar şi pe directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu. Scorul final s-a stabilit astfel în urma unei lovituri de la 11 metri, imediat după ce gazdele au marcat fiind fluierat finalul jocului.


Echipa lui Flavius Stoican s-a impus astfel graţie penalty-ului din ultimele secunde de joc, iar finalul meciului a găsit jucătorii celor două echipe îmbrâncindu-se pe tunelul de acces la vestiare, după ce un jucător al ACS Viitorul l-a lovit cu piciorul pe unul dintre jucătorii de la Pandurii, după încheierea meciului, fără să fie văzut de arbitri. 

ACS Viitorul Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu 4-3

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina); Asistenți: Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Rezervă: Marius Chițu (Târgovişte); Observatori: Lucian Măiereanu (Braşov) și Ioan Rădulescu (Târgu Jiu).

ACS Viitorul: Rob. Bodea – Ciul, Oros (cpt.), Al. Băican, Andr. Dragu – Vl. Costea, Lixandru, Prejmerean, Gîrbiță – D. Paraschiv, Bădăuță

Rezerve: D. Rusu – Chelariu, Copaci, Al. Enache, Trancă, Șerbănescu, Chiorean, Mitrică, Buia. Antrenor secund: Flavius Stoican.

Pandurii: Aldescu – C-tin. Grecu (cpt.), Diau, Moisie – Peia, Remacle, Jaiteh, Felipe Acosta, Bunga – Ct. Vaida, Dodoi

Rezerve: Iovicin – Erhard, Buaben, Nic. Cotolan, Cuțitoiu, Velcotă, Goma, Zaborowski, Pleșa. Antrenor: Călin Cojocaru

Vizualizări: 2,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: