Nu îl lasă pe Reghecampf la națională

Universitatea Craiova nu crede că va fi contactată de FRF pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Dar dacă totuși s-ar întâmpla acest lucru n-ar fi de acord nici măcar cu ideea ca acesta să pregătească, în paralel, și Craiova, și naționala.

Laurențiu Reghecampf a reacționat imediat ce numele său a fost vehiculat ca o posibilă soluție pentru succesiunea lui Mirel Rădoi. „Nu e subiect pentru mine, eu sunt la Universitatea Craiova şi muncim pentru această echipă. Sunt antrenori liberi de contract care pot fi contactaţi, dacă Mirel va pleca. Olăroiu, Boloni, Mutu sunt nume care în acest moment nu au angajament şi fiecare dintre ei poate fi o soluţie”, a declarat antrenorul oltenilor pentru digisport.ro.

Speculațiile au continuat însă, mai ales că, în 2014, Reghe s-a aflat în capul listei președintelui Răzvan Burleanu, după ce FRF s-a despărțit de Victor Pițurcă. Atunci n-ar fi spus „nu”, deși era la FCSB, ba se arătase dispus să pregătească în paralel și echipa lui Becali, și reprezentativa, după cum informează gsp.ro.

Gazeta a anunţat că s-a aflat, din anturajul conducerii clubului din Bănie, că Universitatea nu se așteaptă să fie contactată de FRF în legătură cu Reghe. Dar dacă s-ar întâmpla, n-ar fi de acord nici măcar cu o navetă Bănie - națională, în perioada barajelor de calificare la CM 2022. Mesajul e clar: „Reghecampf are un contract ferm, a început o muncă și trebuie să se focuseze exclusiv asupra a ceea ce are de făcut aici”.

Durata contractului semnat de Reghecampf cu CSU Craiova este de doi ani iar antrenorul câştigă la Craiova 180.000 de euro pe sezon, în timp ce la națională, Rădoi e plătit de FRF cu 240.000 pe an.

Vizualizări: 1,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: