Handbalistele CSM Târgu Jiu, la a patra victorie a sezonului

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a înregistrat a patra victorie consecutivă din acest sezon. Formaţia gorjeană a trecut în acest wekend fără probleme de ACS Tonic Oradea, impunându-se clar cu scorul de 43-23, la pauză 19-12.

Meciul disputat la Sala Sporturilor a contat pentru etapa a-5-a din Seria B a Diviziei A. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte acumulate, la egalitate cu liderul Gloria Bistriţa II, cele două echipe fiind despărţite doar de golaveraj.

Liviu Andrieş nu s-a putut baza la acest meci pe o serie de jucătoare accidentate. Ira Zinatullina, Anna Ivanenko, Bianca Stanca, Irina Neacşu, Pal Ceandani, Ioana Toader, Ana Maria Diaconescu şi Mihaela Obedeanu, toate au luat loc în tribună, fiind indisponibile pentru confruntarea cu Tonic Oradea.

Liviu Andrieş a completat lotul cu două junioare, Ramona Popescu şi Daria Iordache dar chiar şi în condiţiile în care nu a putut alinia formula de bază, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în faţa penultimei clasate, Tonic Oradea. Doar primele 7-8 minute ale meciului au fost ceva mai echilibrate, când tabela indica egalitate, 4-4.

Treptat, elevele lui Liviu Andrieş au pus stăpânire pe joc şi au dictat ritmul partidei. Din păcate, în repriza secundă, Liviu Andrieş a mai pierdut o jucătoare. Bianca Ştefania Chiriţă a părăsit terenul, după o accidentare, şi se alătură şi ea pe lista celor accidentate.

Pe final de meci şi-au făcut debutul în echipa de senioare şi jucătoarele provenite din pepiniera proprie, Ramona Popescu şi Daria Iordache.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: