Pandurii a fost la un pas de primul eşec

Abandonată de suporteri, fără câţiva jucători de bază şi cu un administrator special în probe la loja oficială, Pandurii a fost la un pas de primul eşec al sezonului. Gorjenii au încheiat meciul cu Jiul Petroşani cu scorul de 0-0, făcând un nou pas greşit în lupta pentru promovare.

Pandurii merge tot mai greu în Liga 3, iar în ultimele etape pare că se chinuie din greu şi pentru rezultatele de egalitate. După 2-2 la Severin în meciul cu Viitorul Şimian, vineri gorjenii au remizat din nou, de această dată acasă, cu una dintre ultimele clasate, Jiul Petroşani. Echipa minerilor din Valea Jiului s-a dovedit a fi una ambiţioasă şi care a pus mari probleme celor de la Târgu Jiu, în condiţiile în care jucătorii de la Jiul nu beneficiază  nici măcar de un autorcar propriu şi au venit cu maşinile personale direct la meci, fără a se mai caza cu o zi înainte în oraş, aşa cum a procedat Pandurii când a jucat la Severin.
După o serie de jocuri bune la debutul acestui sezon, Pandurii pare că s-a plafonat şi nu poate să mai câştige. Nici suporterii din cele două galerii nu s-au mai obosit să chiulească de la ore pentru a striga în ploaie, plictisiţi şi ei probabil de jocul fără vlagă al pandurilor. În ceea ce priveşte meciul nu s-a putut consemna mare lucru, decât o bară în contul celor de la Pandurii, cărora le-au lipsit în continuare Pleaşcă, Tănăsoiu şi Corduneanu, absenţi şi la meciurile anterioare, dar şi Afrim, care s-a accidentat înaintea acestui joc.

În loja oficială a celor de la Pandurii au luat loc cei doi administratori speciali, Marin Golea, cel care conduce clubul de la intrarea în insolvenţă şi noul administrator numit din partea celor de la CEO, Daniela Şerban, cea care aşteaptă o decizie a instanţei pentru a prelua acest post.

Pe lângă acest meci dintre Pandurii şi Jiul s-a mai disputat vineri şi partida dintre CSM Deva şi Progresul Ezeriş, scor 4-1. Sâmbătă, 16 octombrie 2021,de la  ora 15:00 se mai joacă din seria a 7-a meciurile: Voinţa Lupac – Viitorul Târgu Jiu 2, Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Reșița şi Aurul Brad – Viitorul Şimian.

Vizualizări: 3,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: