CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din faza a doua a LNBM

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de duminică seară cu CSM Galați, scor 84-91, în primul meci din faza a doua a Ligii Naționale, în Grupa 11-18. Partida a contat pentru etapa a 19-a din LNBM.

Meciul cu CSM Galați a fost unul cu două reprize diametral opuse în care cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominație. Prima parte a jocului a fost dominată clar de echipa din Galați, în timp ce baschetbaliștii gorjenii au arătat o cu totul altă față după pauză, reușind la rândul lor să domine clar partea a doua a meciului. Avantajul luat însă de gazde în prima parte a jocului i-a costat scump pe baschetbaliștii lui Kresimir Basic. Gorjenii au dominat partea secundă, dar nu au reușit să mai recupereze din ecartul luat de gazde la pauză. 

Cel mai bun om al gorjenilor în confruntarea de la Galați a fost Shamiel Stevenson, după cum informează csmtargujiu.ro. Americanul a totalizat 29 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă fiind urmat de Thomas Kottas, cu 20 de puncte. Baschetbalistul grec a mai strâns 7 recuperări și o pasă decisivă. O evoluție bună a avut și americanul Dylan Frye, care a terminat meciul cu 15p, 3 recuperări și 6 pase decisive. Dintre jucătorii români cel mai bun a fost Octavian Ilie, cu 9 puncte marcate, 3 recuperări și două pase decisive.

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: