CSM Târgu Jiu are antrenorul indisponibil medical

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu joacă marţi la Oradea, în etapa a doua a noului sezon dar tot fără antrenorul principal pe bancă. La meciul din prima etapă cu CSM Oradea, antrenorul Jordanco Davitkov a fost anunţat ca având probleme medicale şi a lipsit de la meci.

CSM Târgu Jiu se deplasează la Oradea pentru o nouă partidă din Liga Naţională de Baschet Masculin. Baschetbaliştii gorjeni vor avea parte de o deplasare lungă şi un test dificil pe terenul bihorenilor de la CSM Oradea.Confruntarea va avea loc marţi, 5 octombrie, de la ora 20, în Arena Antonio Alexe, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Gorjenii merg la Oradea după ce în prima etapă au cedat pe teren propriu jocul susţinut în compania celor de la SCM U Craiova, în timp ce Oradea va aborda partida pe de o parte după eliminarea prematură din Cupa României, chiar în faţa Craiovei, dar şi după debutul victorios în Liga Naţională de la Bucureşti, cu Dinamo. Antrenorul secund Claudiu Alionescu, cel care s-a aflat pe bancă şi la meciul precedent, în absenta principalului, indisponibil medical, speră la un rezultat pozitiv şi le cere jucătorilor să aibă o cu totul altă exprimare faţă de meciul de debut din Liga Naţională. „Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. În primul rând întâlnim o echipă care nu mai are nevoie de nici o prezentare, singurul aspect care trebuie remarcat este eliminarea prematură a celor din Oradea din Cupa României, un lucru total neobișnuit pentru ei. Acest aspect poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj pentru noi. În al doilea rând am avut doar două zile de pregătire între cele două meciuri, plus o deplasare destul de lungă. Însă în același timp ambele echipe se află în aceeaşi situație. Vrem totuși să avem o altă exprimare faţă de meciul cu Craiova, atât ca și agresivitate, dar și ca respectare a planului de joc. Sperăm să obţinem un rezultat bun”, a spus Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al  CSM.

Pentru suporterii echipei clubul a anunţat şi o veste bună, partida CSM CSU Oradea – CSM Târgu Jiu va putea fi urmărită la TV, în transmisiunea în direct a celor de la DigiSport 2 şi LookSport.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: