Victorie a oaspeţilor în derby-ul Craiovei

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală FCU Craiova, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1, în care echipa nou-promovată în Liga 1 a fost gazdă. Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85.

Fotbaliștii antrenați de Adrian Mutu au ratat șansa de a încasa o primă dublă față de cea pe care o au promisă la partidele de pe teren propriu, asta dacă ar fi încins în marele derby al Băniei.

FCU Craiova s-a văzut condusă în derby-ul cu Universitatea Craiova după golul marcat de Dan Nistor, dar și-a arătat limitele în ofensivă. Elevii lui Adrian Mutu au primit încă o lovitură în minutul 72, când Andrea Compagno a fost trimis la vestiare după o palmă aplicată portarului advers. În momentul în care a realizat că nu are nicio șansă de a ajunge la minge, Compagno l-a lovit pe conaționalul său cu palma peste cap, din frustrare și nervi. Arbitrul central Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri și a dus mâna la buzunar, de unde a scos cartonașul roșu.

Cu aceste trei puncte adunate în derby-ul din Bănie, Universitatea Craiova a ajuns pe locul 5 și acumulează 19 puncte, în timp ce trupa lui Adrian Mutu își continuă suferința și este pe 13 în campionat.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: