CSM Târgu Jiu, cinci victorii consecutive

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu au înregistrat a cincea victorie consecutivă în această ediţie de campionat. În etapa a-6-a din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu Jiu s-a impus în deplasare, în faţa echipei CNOPJ Baia Mare, scor 35-33, la pauză 18-16.

După o deplasare lungă şi grea, tocmai în nordul ţării, la Baia Mare, elevele lui Liviu Andrieş au dat peste o echipă incomodă şi agresivă. Cu o serie de jucătoare abia revenite după accidentări, echipa gorjeană a avut mult de tras pentru a-şi asigura cele trei puncte puse în joc şi s-a văzut asta din evoluţia scorului.

La pauză tabela indica un avans de două goluri în favoarea gorjencelor, scor 16-18. Repriza secundă a început într-o notă de echilibru, cu Baia Mare reuşind egalarea, 20-20 în minutul 36 şi 21-21 în minutul 38 dar CSM a reuşit să se desprindă până la final, scorul final fiind 33-35. Antrenorul Liviu Andrieş a pus diferenţa mică de scor din acest meci pe seama ratărilor, dar şi a jocului ceva mai slab în plan defensiv făcut de elevele sale. Andrieş este însă mulţumit că echipa sa a obţinut cele trei puncte puse în joc şi deja se gândeşte la meciul din etapa a-8-a, cel cu U Cluj, principala contracandidată la un loc pe podium. „A fost un meci greu, pe care fetele mele l-au făcut să fie greu. Totul pe fondul mai multor ratări și a unei apărări fără agresivitate, iar asta se vede din numărul mare de goluri primite. Din acest meci rămânem cu victoria și cu cele 3 puncte în clasament. De acum încolo trebuie să muncim mai mult și mai bine la antrenamente, pentru a pregăti meciurile care urmează, şi în special cel din etapa a opta, cel mai important, cel de la Cluj”, a spus Andrieş pentru site-ul CSM care a anunţat că cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Iulia Andrei cu 9 goluri înscrise, fiind urmată de Bianca Ştefania Chiriţă cu 6g şi Ira Zinatullina cu 5 goluri marcate.

În următoarea etapă, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu AMY Slatina, meci programat pentru data de 31 octombrie.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: