Pierd meciul pentru că nu au avut ambulanţă. Erau toate ocupate cu cazuri de Covid

CSO Filiași a ratat ultimul meci din turul Ligii 3 din cauza lipsei ambulanței care era ocupată cu cazurile de Covid. Echipa lui Mario Găman nu a mai putut disputa meciul de vineri iar preşedintele Florin Spînu vrea reprogramarea jocului.

Multitudinea de cazuri de COVID-19 raportate zilnic în România au făcut, indirect, o victimă, vineri, în campionatul Ligii 3. Nevoia de ambulanțe pentru a transporta la spitale bolnavii cu coronavirus a dus la nedisputarea meciului din Seria a 6-a dintre CSO Filiași și Petrolul Potcoava, în etapa a 9-a. Ambulanța rezervată de clubul organizator nu a ajuns la timp la joc, astfel că arbitrul nu a dat drumul partidei și oaspeții urmează să câștige la ”masa verde”.

CSO Filiași spera să obțină o victorie cu Petrolul Potcoava, pe teren propriu, după ce a avut un start de sezon sub așteptări, însă n-a mai apucat să joace. Meciul din ultima etapă a turului sezonului regulat nu s-a mai desfășurat, fiindcă ambulanța nu a ajuns la timp la stadion.

Din cauza urgențelor avute cu cazurile de Covid, firma cu care CSO Filiași are contract pentru asigurarea asistenței medicale la meciurile de acasă nu a putut trimite la timp ambulanța. S-a așteptat 15 minute, conform regulamentului, iar arbitrul Mădălin Marinescu (Bucureşti) a decis apoi încheierea jocului fără să se dispute.

Cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, care, în mod normal, va dicta victorie la ”masa verde”, 3-0, pentru Petrolul Potcoava. Președintele clubului din Filiași va face însă memoriu, pentru a încerca o reprogramare a partidei.

Vizualizări: 2,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: