Se ştiu optimile cupei la judeţ. Bătăuşii din Plopşoru, descalificaţi

AJF Gorj a efectuat joi tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală  ale fazei județene a Cupei României. În urnă a intrat o echipă mai puţin decât ar fi trebuit, după ce derby-ul din cupă dintre echipele din Plopşoru nu s-a mai încheiat pe teren ci la comisiile AJF  Gorj.

Tragerea la sorți a optimilor Cupei României pentru faza judeţeană Gorj au avut loc joi, la sediul AJF Gorj, acolo unde s-au aflat o parte dintre delegaţii echipelor participante.

În urma primei faze preliminare a Cupei României s-au calificat doar patru echipe, un meci disputându-se doar parţial pe teren şi restul la Comisia de Disciplină. Este vorba de partida de la Aninoasa dintre Viitorul Plopşoru, echipa locală de tradiţie din Plopşoru care nu are un teren de joc în propria comună, şi rivala din comună, Ştiinţa Popmond Plopşoru, cea care şi-a amenajat un teren propriu.

Nu se ştie exact ce au avut de împărţit cele două echipe dar e clar că nu calificarea în cupă, pentru că nici una nu merge în faza optimilor. Membri Comisiei de Disciplină au decis sancţiuni dure şi să descalifice ambele echipe care au pierdut calificarea în optimi spre bucuria celor de la Viitorul Negomir, echipă care a rămas fără adversar în optimi şi este direct calificată în sferturi. Alături de cele patru echipe calificate după faza preliminară a cupei, au intrat la tragerea la sorţi echipele din Liga 4 Gorj, rezultând şapte meciuri pentru faza optimilor şi o echipă calificată direct, cel mai interesant duel al optimilor fiind jocul dintre CSO Turceni şi Petrolul Țicleni.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României, faza județeană se vor disputa miercuri, 27 octombrie 2021, cu începere de la ora 16:00, într-o singură manșă, pe terenurile primelor echipe.

Programul optimilor de finală, Cupa României Gorj

Petrolul Bustuchin - Minerul  Motru

AS Dăneşti - Petrolul Stoina

Minerul 2 Mătăsari - Unirea Ţânţăreni

Sporting Târgu Cărbuneşti - Jiul  Rovinari

CSO Turceni - Petrolul Țicleni

Unirea Dragotesti - Gilortul Bengeşti

Flacăra Roşia de Amaradia - Internaţional Băleşti

Viitorul Negomir – calificată

Galerie foto


Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: