Au pus nocturnă degeaba. Meciul cu Craiova se joacă fără spectatori

Pandemia face o pagubă mare în bugetul clubului Minaur Baia Mare. Partida cu Universitatea Craiova din Cupa României se va juca fără spectatori, deși clubul gazdă închiriase o nocturnă mobilă de 65.000 de euro şi spera să recupereze investiţia din vânzarea de bilete.

Partida dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, se va juca în cele din urmă fără spectatori, după cum a decis, vineri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19. Toate meciurile de fotbal se vor disputa, începând cu 25 octombrie, fără spectatori.

Astfel, în ciuda efortului financiar făcut de conducerea clubului din Liga 3, plata a zeci de mii de euro pentru o nocturnă mobilă, suporterii din Baia Mare nu se pot bucura de meci de pe stadion. Vor vedea partida favoriților cu campioana Cupei României la televizor.

Pentru a acoperi o parte bună din această investiție, conducerea formației din Baia Mare decisese ca biletele pentru meci să aibă un preț unic destul de piperat. Astfel, suporterii trebuiau să scoată din buzunare nu mai puțin de 50 de lei pentru accesul pe stadion, indiferent de locul ales. Acum, după decizia ca meciurile să se dispute fără spectatori nu se ştie cum va acoperi echipa gazdă gaura din buget, una destul de consistentă care poate duce un club mic de Liga 3 chiar la faliment.

Minaur Baia Mare a produs o adevărată surpriză, pe teren propriu în cupă când a eliminat formația de Liga 2, Politehnica Iași, cu scorul de 3-1.

Universitatea Craiova a trecut în 16-imi de campioana României, CFR Cluj, pe ”Ion Oblemenco”, cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 1,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: