Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să nu se amâne

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, nu este de acord cu amânarea unui meci din liga 1 din cauza infectărilor cu Covid. FCSB a solicitat oficial amânarea meciului cu Farul, din cauza faptului că n-are 13 jucători disponibili, după cazurile de Covid-19 și ultimele accidentări.

Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova, spune că partida trebuie să joace dacă FCSB dacă are 13 jucători care nu au COVID-19, chiar dacă aceștia sunt accidentați. „Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19. Dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?”, a spus Cârțu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.  LPF  va anunța vineri dacă partida e amânată iar la data reprogramării, dacă Farul va avea 5 jucători indisponibili, dintr-o cauză excepțională, nu neapărat infectați cu coronavirus, FCSB va pierde prin forfait, 0-3.

Ulterior, fostul fotbalist al Craiovei a vorbit și despre situația din România și despre numărul mic de persoane care se vaccinează. „Legat de vaccinați și de nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat. Se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce există reticența asta. Cei care sunt contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat.  Trebuie ca toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă. Și dacă stau acasă nu trebuie plătiți. Medicii sau profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați. De vină este și clerul, partea asta cu popii”, a mai spus Cârțu.

Vizualizări: 556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: