CSM Târgu Jiu întâlneşte miercuri liderul neînvins din Divizia A

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va juca miercuri cel mai dificil meci din Seria C, cel cu liderul neînvins până acum al Diviziei A, CS Dacia  Mioveni. Fetele antrenate de Liviu Andrieş au şase victorii în acest sezon în cele opt meciuri disputate, iar la finalul acestei săptămâni vor încheia pe podium prima parte a campionatului.

Miercuri, cu începere de la ora 17:00, handbalistele de la CSM Târgu Jiu primesc vizita liderului Seriei C. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor, adversarul fiind liderul Diviziei A, Dacia Mioveni, echipă  neînvinsă în actualul sezon, cu opt victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș vin după o victorie în deplasare, scor 28-22, la Odorheiu Secuiesc, aceasta fiind  cea de-a treia victorie consecutivă în Seria C a gorjencelor din acest retur. Echipa din Târgu Jiu a beneficiat la meciul de la Odorhei şi de revenirea pe teren a ucraineencei Iryna Zinatulina, care a primit drept de joc, și care a înscris 9 goluri.

Antrenorul Liviu Andrieș s-a bucurat mai ales de faptul că echipa sa a controlat meciul pe toată durata sa: „Am avut o deplasare lungă, cred că am făcut opt ore la dus şi la fel la întoarcere. Dar până la urmă am trecut peste toate acestea, mai ales la întoarcere timpul a trecut uşor, pentru că ne-am întors cu o victorie. A fost un meci greu, un meci de luptă, dar s-a văzut revenirea jucătoarei Irina Zinatulina care ne-a adus un plus, a marcat şi nouă goluri şi a fost un meci pe care l-am controlat de  la început până la final. Cu mici căderi este adevărat,  dar tot timpul noi am condus şi asta m-a bucurat. Este al treilea meci cu victorie, al treilea succes consecutiv din retur aşa cum ne-am şi propus”.

Victoria din ultima etapă este una extrem de importantă pentru CSM Târgu Jiu care şi-a consolidat astfel locul trei în clasament.

Înaintea meciului din etapa a noua a Seriei C, CSM Târgu Jiu se menține pe locul trei în Diviziei A, având 18 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul doi, Activ Prahova Ploiești. Locul I este ocupat în continuare de adversarul din meciul de miecruri 13 noiembrie al echipei din Târgu Jiu, CS Dacia Mioveni.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: