Săptămână cu două meciuri pe Municipalul din Târgu Jiu

Stadionul Municipal din Târgu Jiu va găzdui două partide oficiale la finalul acestei săptămâni. Mai întâi FCU Craiova va disputa vineri 15 noiembrie partida cu CSC Ghiroda iar sâmbătă ACS Viitorul Târgu Jiu va juca din nou la Târgu Jiu, după ce în etapa intermediară joacă în deplasare.

Pentru că două dintre echipele care au solicitat să dispute meciurile de pe teren propriu pe terenul de la Târgu Jiu, aveau meciuri oficiale programate sâmbătă 16 noiembrie, FRF a luat decizia de a programa cu o zi mai devreme  meciul formaţiei de Liga 3 FCU Craiova. Astfel meciul dintre FCU şi SCS Ghiroda se va disputa vineri după.amiază, cu începere de la ora 16:00, repriza a doua urmând să se joace în nocturnă.  În următoarele zile conducerea clubului din Bănie va anunța prețul biletelor de intrare la meci, dar și locurile de unde tichetele respective vor putea fi achiziționate.

Tot la finalul acestei săptămâni ACS Viitorul Târgu Jiu va avea programat, tot  pe terenul de la Târgu Jiu, meciul din etapa a 18-a cu FK Csikszereda.

După meciul din week-end cu Dunărea Călăraşi, jucătorii de la ACS Viitorul nu au mai plecat la Sânmartin, acolo unde echipa lui Cristian Lupuţ avea cartierul general. Pentru că luni s-au deplasat la Ploieşti, pentru meciul cu Petrolul, aceştia au rămas la Târgu Jiu, antrenându-se pe stadionul comunal din Băleşti, comuna limitrofă oraşului, însă condiţiile de pregătire de pe acest teren sunt modeste, comparativ cu cele de la Sânmartin, din judeţul Bihor. „Condiţiile nu sunt chiar cele mai bune, aşa cum erau la Sânmartin, dar sper ca de anul viitor să găsim soluţii mai bune de pregătire, fiindcă astfel va fi foarte greu”,a precizat antrenorul Cristian Lupuţ.

Meciul din etapa a 18-a a Ligii 2 dintre ACS Viitorul şi FK Csikszereda este programat sâmbătă, 16 noiembrie, cu începere de la ora 11:00.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: