Tibi Bălan nu a mai găsit soluţii pentru Pandurii

Antrenorul Tiberiu Bălan nu a rezistat pe banca celor de la Pandurii Târgu Jiu decât trei etape. Acesta a demisionat după ce a încercat mai multe formule de echipă, iar Pandurii nu a reuşit sub comanda sa decât "performanţa" de a lua zece goluri şi să nu înscrie deloc.

Antrenorul Tibi Bălan părea foarte optimist când a preluat Pandurii şi apoi înaintea fiecărui nou meci. După înfrângerea umilitoare de la Constanţa, scor 0-5 cu Farul, acesta şi-a  prezentat demisia care  i-a fost acceptată pe loc de administratorul special al clubului, Marin Golea. 

La finalul meciului, în urma discuţiei avute cu stafful administrativ, şi-a prezentat demisia. „Noi îi mulţumim domnului Tibi Bălan pentru că a încercat să ne ajute, dar el ne-a spus acum că nu găseşte soluţii pentru salvarea ehipei şi şi-a dat demisia. Domnul Marin Golea, administratorul special al clubului, i-a acceptat-o pe loc”, a precizat pentru Liga2.ro, Marin Condescu, preşedinte al Adunării Creditorilor de  la clubul  Pandurii Târgu Jiu. Deşi se declara ambiţios şi profesionist, Bălan a cedat numai  după trei etape, uitând ce a spus la venirea sa la echipă: „Sunt un antrenor ambiţios, profesionist, care va da 100% pentru acest club. Ştiu ce înseamnă Pandurii, are o istorie şi o tradiţie în spate. Am venit să aduc o altă mentalitate, alt nivel de pregătire. Ştiu că este o situaţie dificilă, dar eu le-am trăit şi pe acestea, nu mă dărâmă, mă întăresc”.

Din păcate mentalitatea  pe  care voia să o aducă la Pandurii a bulversat şi mai tare echipa, mai ales după ce a folosit jucătorii din lot pe posturi total diferite decât  jucaseră anterior. 

Cu Tibi Bălan pe banca tehnică, echipa gorjeană a pierdut acasă cu ”U” Cluj (0-1), la inaugurarea noului stadion din Târgu Jiu, apoi a încasat o înfrângere dură, scor 4-0 pe terenul liderului CS Mioveni, iar la Constanţa a cedat cu 0-5 cu Farul.

Tiberiu Bălan a fost la a treia experienţă ca antrenor, după ce până acum le-a mai condus pe FC Voluntari 2 şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele din Liga 3. La Târgu Jiu a preluat echipa de pe locul 18 şi a lăsat-o pe 19, devenit ultimul între timp, după ce Daco Getica s-a  retras din campionat.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: