Cristi Popescu va conduce interimar Pandurii

Demisia lui Tiberiu Bălan a luat prin surprindere conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu, care nu are altă soluţie pentru banca tehnică. Secundul acestuia, Cristi Popescu, va rămâne interimar la echipă până la finalul acestui an, când se va  căuta un alt antrenor principal.

Pandurii Târgu Jiu a rămas din nou fără antrenor principal, la mai puţin de o lună de la plecarea lui Adrian Bogoi. Cum acestuia i se propusese un post în cadrul clubului, dar l-a refuzat, se pare că fostul antrenor este încă în perioada de preaviz, dar este greu de crezut că s-ar mai întoarce.

Cert este că, începând de luni, de pregătirea echipei se ocupă antrenorul secund Cristi Popescu şi antrenorul cu portarii Eugen Căţelu. Principalul creditor al  clubului, Marin Condescu, a precizat că abia în pauza de iarnă se va căuta un nou antrenor şi că, până atunci, echipa va beneficia şi de finanţare: „Mai sunt patru etape de jucat în acest an, iar de pregătirea echipei se va ocupa secundul Cristi Popescu. Vedem în iarnă ce variantă vom găsi pentru postul de antrenor  principal. Până atunci, trebuie să intre şi banii de la acţionari. Momentan, conturile lor sunt blocate”.

După 16 etape scurse din acest sezon, Pandurii ocupă ultimul loc din Liga 2, locul, 19, cu doar 7 puncte. Antrenorul secund Cristi Popescu nu va debuta însă în intermediara de miercuri pe banca echipei Pandurii, deoarece aceasta va sta în runda a 17-a, fiindcă adversara pe care ar fi trebuit să o întâlnească, Daco-Getica, s-a retras din Liga 2.

Popescu va debuta sâmbătă, de la ora 12:00, în penultima etapă a turului, atunci când Pandurii va juca în deplasare, la Rapid. Gorjenii  mai au de jucat în acest an  cu Rapid în  deplasare, cu Concordia Chiajna acasă, cu Turris-Oltul tot acasă şi cu ASU Poli Timişoara în deplasare.

Vizualizări: 1,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: