Start în turul preliminar al fazei județene a Cupei României

AJF Gorj a anunțat startul în faza județeană a Cupei României cu un tur preliminar. Primele meciuri din cupă vor avea loc miercuri, 28 septembrie, între echipe din Liga 5 Gorj.

A doua competiție organizată de AJF Gorj la nivel de echipe de seniori, Cupa României, ia startul miercuri după-amiază cu un tur preliminar între echipe de Liga 5, a anunțat oficial asociația de fotbal. „Miercuri, 28 septembrie, de la ora 16,30, se vor disputa meciurile din turul preliminar al cupei, faza județeană. Astfel, la Bolboși, echipa locală, Unirea va primi vizita celor de la Viitorul Brănești, iar la Aninoasa, 7 Noiembrie Costești va întâlni pe AS Prigoria”, este anunțul celor de la AJF care au mai precizat că partidele se vor juca într-o singură manșă, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc va fi egalitate, se vor executa direct lovituri de departajare.

AJF Gorj a transmis felicitări cluburilor de fotbal din județ și asociațiilor sportive care și-au făcut siglă și promovează meciurile de fotbal din campionatul județean pe rețelele de socializare.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: