CSM Târgu Jiu joacă miercuri  primul meci cu CSM Focșani

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă serie de partide în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În Turul 2 din play-out, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Focșani iar primele două meciuri din serie se dispută la Târgu Jiu.

Prima partidă este programată pentru miercuri, 24 aprilie, iar meciul al doilea se va disputa vineri, 26 aprilie. Ambele partide vor începe la ora 19.00.

În lupta pentru o clasare mai bună între învinsele din primul tur al play-out-ului, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Focșani. Și în această serie se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri, cu primele două partide pe terenul echipei mai bine clasate în Grupa 11-18. Astfel, gorjenii beneficiază, din nou, de avantajul terenului propriu. În plus, echipa gazdă are și ascendentul moral al celor două victorii din campionat, când CSM Târgu Jiu s-a impus cu 103-77, la Târgu Jiu, și 93-75, la Focșani.

După dezamăgirea provocată de seria cu Galați, baschetbaliștii echipei gorjene caută să se regrupeze și să câștige seria cu Focșani, în special pentru suporterii gorjeni, care au fost mereu alături de echipă, anunță csmtargujiu.ro.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT / TURUL 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MECI 1

MIERCURI, 24 APRILIE 2024, ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU – CSM FOCȘANI

MECI 2

VINERI, 26 APRILIE 2024, ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU- CSM FOCȘANI

Galerie foto


Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: