Un mare oraş va avea două echipe în Liga 1

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1 după ultimul joc oficial iar Craiova va avea din viitorul sezon două echipe în prima ligă. Deşi a luat doar un punct cu FK Csikszereda, pe ”Ion Oblemenco”,  a fost suficient pentru îndeplinirea obiectivului cu două etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 2.

FC U Craiova a obținut punctul necesar cu FK Csikszereda (scor 0-0) pentru a-și asigura promovarea matematică în Liga 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 2.  Meciul cu ciucanii a fost unul modest, iar FCU Craiova este prima echipă din Liga 2 care promovează matematic în Liga 1 în 2021.

Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova, a avut un discurs euforic după ce formația olteană a revenit în Liga 1. Trică vrea ca formația olteană să obțină performanțe încă din primul sezon de la revenirea în Liga 1. În plus, tehnicianul a atras atenția la faptul că șefii lui FC U Craiova și-au dat seama de lucrurile bune pe care le-a făcut la echipă, astfel că au ales să-l readucă pe banca acesteia. „Emoții mari de tot. E normal să fie presiunea asta, noi încă n-avem jucătorii aceia care să joace cu presiunea asta. A fost un proiect foarte frumos și cu toții ne bucurăm, pentru că e meritul tuturor. Important este că lumea și-a dat seama că am făcut o treabă bună atunci și că au greșit. Totul este bine când se termină cu bine. Odată cu intrarea în play-off, ne-am revenit și am început să jucăm fotbal. Ok, ne bucurăm cu toții, dar să nu uităm că mai sunt două etape și încercăm să terminăm pe primul loc. La Craiova nu există salvarea de la retrogradarea, ci obiective mărețe, din primul an”, a declarat Eugen Trică, după meciul cu Csikszereda.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: