Arbitrul de la Târgu Jiu şi-a uitat cartonaşele la vestiar

Meciul de la Târgu Jiu din semifinala Cupei României nu a fost deloc plictisitor pentru delegaţiile celor două echipe şi oficialii acestora. Dacă deznodământul final a fost cel aşteptat, pe parcursul jocului au fost şi faze care au stârnit zâmbete, cum a fost arbitrul central care nu a mai avut cartonaşe în repriza a doua pentru că le uitase la vestiar.

Prima repriză a meciului de la Târgu Jiu a fost una animată pe teren, acolo unde s-au marcat patru goluri dar repriza secundă a adus mai multe întreruperi şi mai puţin fotbal.

Ocaziile au fost rare şi nu au meritat consemnate, însă nu a putut fi trecut cu vederea faptul că arbitrul Rareş Vidican şi-a uitat cartonaşele la pauză la vestiare. În prima parte a reprizei secunde nu a dat nici un cartonaş dar apoi a recuperat cartonaşele de la colega arbitru de rezervă cu un sfert de oră înainte de final, aceasta mergând la vestiare să le aducă.

Până atunci au fost  totuşi situaţii în care le-ar fi putut folosi. În ceea ce priveşte tribuna nu au fost oficiali nervoşi deşi jocul Craiovei nu a fost cel aşteptat, dar preşedintele Sorin Cârţu a refuzat să discute cu presa despre meci, la final, spunând „Care meci, acesta nu a fost meci”, considerând jocul cu ACS Viitorul probabil un fel de antrenament, mai ales că titularii au cam fost menajaţi.

În timp ce Craiova merge mai departe în finala cupei, fără a avea să se laude cu o calificare uşoară, ACS Viitorul rămâne surpriza acestei ediţii a Cupei României, cu un traseu pe care şi-l poate nota în palmares ca performanţă.

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: