Nu înţelege de ce asociaţii de la Pandurii nu plătesc datoriile

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, nu înţelege situaţia cu care se confruntă echipa sa acum, la aproximativ două luni de la câştigarea procesului cu asociaţii. Deşi există o decizie definitivă a Înaltei Curţi, niciun asociat nu a virat banii datoraţi către clubul gorjean.

Călin Cojocaru speră ca banii de la membrii asociaţi, câştigaţi de Pandurii, în urma unor procese ce au durat aproape patru ani, să intre cât mai curând în conturile clubului.

Acesta a spus că nu înţelege de ce decizia ÎCCJ, deşi este una definitivă şi irevocabilă, nu a fost pusă în aplicare nici după două luni de la pronunţare. ”Este frustrant să ai, de aproape două luni, o hotărâre judecătorească definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție și să nu poți intra în posesia banilor. Nici în ceasul al 12-lea, autoritățile locale nu vor să susțină clubul care a făcut istorie pentru acest oraș, pentru acest județ, și chiar pentru România”, a spus Cojocaru, referindu-se la faptul că Pandurii a jucat în grupele Europa League în 2013, precizând că nu înţelege de ce membrii asociați de la Pandurii, respectiv  Consiliul Local Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj sau Complexul Energetic Oltenia, refuză să achite sumele restante, stabilite de ÎCCJ.

„Nu înțeleg cum nici măcar statul nu respectă niște decizii definitive ale instanţei. S-a ajuns la o saturație! Eu cred, totuși, că nu se mai poate tărăgăna asemenea situație și că lucrurile vor intra în normalitate cât de curând”, a spus antrenorul.

Echipa gorjeană a încheiat sezonul pe ultimul loc în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 14 puncte, iar din punct de vedere sportiv a retrogradat în Liga 3. CSM Slatina și Pandurii sunt echipele care au retrogradat direct în Liga 3, iar FC Recea va juca baraj de menținere, în dublă manșă, cu Unirea Slobozia, cealaltă clasată pe locul 5, în Grupa B a play-out-ului.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: