CSM Târgu Jiu l-a adus pe pivotul american Rick Curry

Împreună cu lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu se pregăteşte de câteva zile şi un pivot american cu care gorjenii vor să completeze lotul. Rick Curry  jr. a venit la Târgu Jiu din Texas zilele trecute şi are încă probleme cu fusul orar din România.


CSM Târgu Jiu are la pregătire de câteva zile un alt jucător american, Rick Curry. După ce s-a renunţat la jucătorul american pe care Claudiu Alionescu l-a avut în probe la debutul pregătirii, conducerea clubului a căutat un alt jucător care să se potrivească profilului solicitat de antrenor. Rick Curry jr. este un jucător clasic de poziţia 5, are 24 de ani şi 2,06 metri şi a jucat ultima dată la Dillard University din Dallas. Alionescu spune că este jucătorul de care mai avea nevoie pentru a definitiva lotul chiar dacă recunoaşte că nu este încă la zi cu pregătirea, americanul fiind afectat şi de diferenţa de fus orar: „E un jucător de poziţia 5 clasică şi sper să se ajusteze cât mai bine la jocul nostru de echipă. El este puţin nepus la punct cu pregătirea fizică însă acest lucru era oarecum normal. Noi sperăm să-l integrăm cât mai bine şi să-l folosim cât mai repede într-.o formă fizică cât mai bună. El joacă pe poziţia 5, ceea ce ne lipseşte nouă în momentul de faţă şi eu sper să fie achiziţia de care mai avem nevoie”.

CSM Târgu Jiu a mai testat un jucător american,pe Xavier Williams, la care s-a renunţat după două săptămâni pentru că antrenorul Claudiu Alionescu nu a fost mulţumit de calităţile acestuia.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: