CSM Târgu Jiu, meci istoric azi pentru handbaliste

CSM Târgu Jiu va începe de azi seria de meciuri din noul sezon cu o partidă în deplasare, la Târgovişte, susţinută de handbalistele senioare pregătite de Liviu Andrieş. Programul acestui week-end, noile echipe, antrenorii dar şi echipamentul de joc al fetelor de la CSM Târgu Jiu au fost prezentate  ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu vor debuta astăzi, de la ora 15:00, în acest prim sezon din existenţa noului club din Târgu Jiu. Practic acesta este un meci istoric pentru clubul primăriei, care astfel intră în sfârşit în activitatea competiţională. Echipa antrenată de Liviu Andrieş s-a deplasat la Târgovişte unde va juca, la sala CSS Târgovişte, cu echipa locală CSU Târgovişte.  

Antrenorul Liviu Andrieş se declară încrezător în proiectul noului CSM Târgu Jiu şi mai ales în echipa de fete pe care o pregăteşte şi speră ca acest proiect să aibă viaţă lungă: „Sunt încrezător în acest proiect, am văzut oamenii de la acest club foarte conectaţi şi implicaţi, şi pe domnul primar foarte entuziasmat de acest nou proiect şi sper să aibă viaţă lungă. Cred că un astfel de club ar trebui să fie ajutat de toţi oamenii care au putere de decizie în Târgu Jiu şi pentru că sportul e un lucru extraordinar şi toţi oamenii trebuie să fie conectaţi la un astfel de eveniment”.

Acesta a fost însoţit la conferinţa de presă de una dintre componentele de bază ale echipei de handbal, Valentina Toader, care a revenit cu această ocazie la Târgu Jiu. „Mă bucur foarte mult că am revenit la Târgu Jiu. Este un proiect nou şi cred în viitorul acestui club. Suntem tinere dar ambiţioase şi sperăm să debutăm cu o victorie în această primă etapă. Îmi doream foarte mult să revin acasă şi acum, cu acum, cu acest proiect, am reuşit. Sperăm să aibă un viitor frumos noul club şi sper ca toate jucătoarele de valoare din Târgu Jiu şi fostele mele colege să revină alături de noi, la CSM Târgu Jiu”, a spus handbalista din Târgu Jiu care a evoluat şi pentru LPS şi Universitatea Constantin Brîncuşi.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu debutează astăzi în noul sezon, cu un meci susţinut în deplasare, de la ora 15:00, cu CSU Târgovişte.

Vizualizări: 1,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: