CSM Târgu Jiu, pe ultimul loc înaintea turneului de la Târgu Jiu

Schimbarea de antrenor de la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a adus şi o schimbare în bine în jocul echipei. Echipa gorjeană a pierdut meciurile de la ultimul turneu de săptămâna trecută şi este acum ultima în Liga Naţională, înaintea turneului care va avea loc în week-end la Târgu Jiu.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va participa în week-end la cel de-al 12-lea turneu al Ligii Naţionale, meciurile în care este angrenată echipa locală având loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Gorjenii nu stau deloc bine în clasament, unde ocupă chiar ultima poziţie, după ce la turneul anterior de la Sibiu a pierdut ambele meciuri disputate în compania echipelor BCU Sibiu şi FC Argeş. Antrenorul numit recent la echipa gorjeană, Jordanco Davitkov, nu are încă nici o victorie pe banca gorjenilor dar speră că la acest turneu, care este programat acasă, echipa sa să evolueze ceva mai bine şi să obţină măcar o victorie.

CSM Târgu Jiu va avea un adversar mai accesibil la acest turneu, penultima clasată Athletic Constanța, cu care este la egalitate de puncte dar va avea meci şi cu a treia clasată din Liga Naţională, CSO Voluntari.

Meciurile se vor disputa sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor, acesta fiind ultimul turneu programat la Târgu Jiu. În acelaşi timp se vor mai disputa meciuri din Liga Naţională la Timișoara şi Craiova. La întrecerile de la Târgu Jiu vor mai lua parte și baschetbaliştii de la CSM Galați.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: