Probleme cu Elvir Koljic după victoria cu Viitorul Târgu Jiu

Marinos Ouzounidis a surprins la finalul victoriei cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din turul semifinalei Cupei României. Antrenorul a avut un discurs perfect în limba română, grecul îndemnând la seriozitate, în ciuda victoriei la scor din prima manșă.

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu, iar oltenii sunt cu un pas în finala Cupei. Astra a câștigat în primul meci din semifinale, 1-0, iar giurgiuvenii sunt favoriți cu Dinamo, înaintea returului de peste o lună.

Elvir Koljic a fost titular pentru prima dată după șase luni, dar atacantul atât de așteptat de olteni a dezamăgit. Deşi nu părea accidentat, bosniacul, care nu pare complet intrat în ritm a fost schimbat la pauză cu Alex Tudorie, care a și marcat. „Rezultatul este foarte bun, am făcut un pas mare spre finală, dar trebuie să rămânem concentrați. Trebuie să respectăm competiția. Ca să fim o echipă serioasă, un club mare, trebuie să respectăm toți adversarii. Când echipele mari nu dau sută la sută, ceilalți dau mai mult. Am făcut cinci schimbări, nu puteam să fac mai multe, trebuie să schimbăm organizarea. Nu știu cum este Koljic dar trebuie să îi dăm timp  să revină.  E munca echipei, nu este vorba doar de mine. E vorba și de munca antrenorului dinainte”, a declarat Marinos Ouzounidis după meci.

Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: