Pandurii, surpriză degeaba pe Cluj Arena

Pandurii Târgu Jiu nu mai are nevoie, practic, de puncte pentru că nu se mai poate salva de la retrogradare, dar aduce totuşi puncte din deplasare. Gorjenii au remizat miercuri, în etapa intermediară, scor 1-1, cu Universitatea Cluj producând surpriza etapei.

Neavând nici o şansă matematică de a se mai salva de ultimele poziţii care duc în Liga 3, Pandurii arată totuşi că la Recea a fost un accident. După ce au pierdut greu meciul de acasă, cu CSM Slatina, din etapa trecută, elevii lui Călin Cojocaru au remizat în meciul din etapa intermediară, disputat pe terenul celor de la U Cluj, scor 1-1.

Pandurii a deschis repede scorul, încă din minutul 5, prin golgheterul  Gabriel Dodoi. Acesta a preluat o minge respinsă în față de Anca-Trip, aflat la debutul în poartă la ”U” Cluj, după o intervenția a acestuia în fața lui Velcotă, și șutează violent din 10 metri sub transversală, producând surpriza pe Cluj Arena.

Gorjenii au reuşit să domine jocul până în minutul 31 când gazdele au egalat, scorul devenind 1-1. Ribeiro a centrat dintr-un corner de pe stânga, Telcean s-a demarcat la prima bară și a reluat cu capul din 6 metri la colțul lung. Mingea era ca și intrată în poartă, dacă nu cumva a depășit linia, însă Idan Golan, urcat la bara a doua, a pus şi el piciorul de pe linie, ca să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Din păcate cei de la Pandurii au terminat din nou meciul cu zece oameni pe teren după ce căpitanul Marian Pleașcă l-a blocat cu cotul la 35 de metri de propria poartă pe Ribeiro iar arbitrul i-a dat cartonaș galben şi apoi pe cel roşu pentru că mai avea unul deja.

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: