ACS Viitorul a pierdut la scor de neprezentare la Craiova

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut la scor de neprezentare meciul disputat miercuri seara, în Cupa României, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în manșa tur a semifinalei Cupei României.

ACS Viitorul Târgu Jiu a întâlnit miercuri seară formaţia de Liga 1 Universitatea Craiova, în manşa tur a semifinalei Cupei României. Oltenii care se luptă pentru titlu în Liga 1 s-au impus lejer în faţa echipei pregătite de Cristian Lupuţ cu scorul de 3-0, fără a folosi întregul lot de bază, craiovenii mizând şi pe o serie de jucători care au evoluat mai puţin în campionat.

Echipa lui Lupuț a început fiecare repriză cu câte un gol încasat, scorul devenind 1-0 după doar opt minute de joc prin reuşite lui Ovidiu Bic care a fost scăpat din marcaj de Prejmerean. Craiova nu a forţat deşi a dominat clar iar la pauză scorul era acelaşi. Repriza a doua a început tot cu un gol al craiovenilor marcat de Tudorie după o centrare a lui Camara.

Scorul final a fost stabilit cu cinci minute înainte de finalul partidei după o altă acţiune a lui Camara finalizată cu golul lui Fedele.

Returul este programat peste o lună, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: