Se anunţă o finală spectaculoasă în Cupa României la judeţ

Returul semifinalelor Cupei României, faza judeţeană, a stabilit cele două finaliste ale fazei pe judeţul Gorj a Cupei României. Liderul din campionatul judeţean, Liga 4, CSO Turceni, şi echipa de pe locul 2, Jiul Rovinari, sunt cele două finaliste care se vor duela pentru a accede în faza următoare a cupei.

CSO Turceni nu a avut un meci uşor în returul semifinalei Cupei României, la Stoina. Liderul se impusese acasă, la Turceni, cu scorul de 2-0 şi Petrolul Stoina venea după o serie de meciuri bune.

Partida s-a bucurat de o asistenţă numeroasă şi cele două echipe au arătat un fotbal de calitate, liderul campionatului Ligii 4 reuşind să se impună şi în acest joc, scor 2-1, în faţa ambiţioasei echipe din Stoina.

În cea de-a doua semifinală, Jiul Rovinari nu a avut emoţii în faţa celor de la Internaţional Băleşti, echipă pe care o învinsese cu scorul de 5-1 la acasă.  

Echipa pregătită de Ion Liţoiu s-a impus şi în meciul retur, scor 3-2 în deplasarea de la Băleşti şi va juca astfel finala cupei la judeţ. Meciul dintre Jiul Rovinari și CSO Turceni, pentru trofeul Cupei României, faza judeţeană, dar şi pentru accederea în faza următoare a întrecerii, urmează să fie programat de AJF Gorj.

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: