CSM Târgu Jiu se reuneşte, dar nu ştie exact când va juca

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu se va reuni luni, 17 august, pentru a demara pregătirea noului sezon. Planurile de pregătire ale echipelor sunt date însă peste cap de faptul că încă nu se ştie programul noului sezon, pentru că tragerea la sorţi a jocurilor a fost amânată.

Federaţia Română de Baschet  a amânat tragerea la sorți pentru sezonul 2020-2021 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Această decizie a venit în urma unei ședințe ce a avut loc în weekend și nu a fost stabilit exact formatul campionatului pentru stagiunea următoare.

Cu această ocazie s-a decis ca LNBM să nu înceapă mai devreme de luna noiembrie a acestui an, anunţă baschet.ro., după comunicatul remis de Federaţia Română de Baschet. Un lucru cert este acela că echipele își doresc un format cu etape săptămânale, nu cu bule organizate sub formă de turnee.

Antrenorul celor de la CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a convocat lotul la reunire pentru data de 17 august, dar amânarea noului sezon îi dă planurile peste cap. Reunirea e greu să mai fie amânată pentru că jucătorii străini au ajuns deja în ţară şi erau în carantină.

În perspectiva noului sezon din Liga Națională, echipa de baschet masculin a fost întărită prin aducerea a patru jucători străini. Darien McClain, Kevin Allen, Jack Spurgeon și Revaz Rogava au semnat cu formația antrenată de Claudiu Alionescu.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: