Se retrage sau nu Pandurii din Liga 2?

O declaraţie a principalului creditor de la Pandurii, fostul preşedinte Marin Condescu, a pus pe jar suporterii echipei Pandurii. Aceştia au înţeles că echipa s-ar putea retrage din Liga 2 pentru a juca în eşalonul trei, dar conducerea clubului a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

„Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că va continua să joace în Liga a doua şi în noul sezon 2020 – 2021. Conducerea clubului a făcut demersurile necesare pentru a înscrie echipa în Liga a doua şi dezminte pe această cale afirmaţiile referitoare la posibila retragere a echipei Pandurii din Liga a doua şi înscrierea în Liga a treia”, au anunţat oficial cei de la Pandurii pentru a liniştii suporterii care au luat cu asalt reţelele de socializare, îngrijoraţi de o posibilă retragere a pandurilor.

Reacţia vine după ce au fost preluate anumite declaraţii ale principalului creditor al clubului, fostul preşedinte Marin Condescu, care vorbea despre o posibilă retragere, doar în anumite condiţii. Directorul sportiv Camilian Floroiu a explicat că nu se pune problema retragerii şi că respectivele declaraţii au fost scoase din context şi reinterpretate: „Vom continua să jucăm în Liga a doua şi în viitorul sezon. Nu se pune problema să ne înscriem în Liga a treia, a fost vorba doare de anumite declaraţii făcute de domnul Marin Condescu, afirmaţiile acelea fiind valabile numai în anumite condiţii, dar acestea au fost scoase din context şi reinterpretate de mass-media.  Sistemul competiţional care s-a votat este altul decât cel care se preconiza iniţial şi noi chiar l-am votat, deci nu se pune problema să ne retragem, chiar dacă acum trecem printr-o perioadă foarte dificilă pentru club”.

Asaltat şi el de mesajele fanilor, antrenorul Călin Cojocaru a dorit să dea asigurări suporterilor echipei că Pandurii nu se va retrage din Liga 2: „Clubul nostru nu a avut niciodată intenţia să joace în Liga a treia în viitorul sezon. Vom evolua şi sezonul următor tot în Liga a doua”.

Fostul preşedinte Marin Condescu sugera o posibilă retragere din Liga 2 în condiţiile în care echipa ar fi jucat în Liga 2 cu o singură serie. Între timp FRF a aprobat un sistem complex pentru noul sezon care presupune tur între toate echipele înscrise şi apoi sistem play-off şi două serii de play-out.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: