Rezultatele Craiovei din cele două meciuri amicale din Austria

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere la debutul pregătirii pentru noul sezon, pierzând vineri meciul cu Viktoria Plzen, scor 0-2. Oltenii s-au impus însă în cel de-al doilea amical de sâmbătă, în care scorul a  fost 3-1 în duelul cu formația austriacă WSG Tirol.

Fără antrenorul Cristiano Bergodi pe bancă, oltenii n-au avut prea multe șanse în fața vicecampioanei Cehiei, echipă care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. Cehii au deschis scorul în minutul 20, prin Cermak, și au mai punctat o dată în minutul 80, prin Alvir. În formula de start a Craiovei și-a făcut apariția şi Marius Constantin unul dintre transferurile reușite în această vară de olteni.

Echipa de start a Craiovei i-a avut în componenţă pe: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu (cpt.) – Mateiu, Nistor, Cicâldău, Ivan, Koljic, Mihăilă.

Al doilea test a fost programat sâmbătă seara, cu formația WSG Swarovski Tirol, scorul fiind 3-1 pentru olteni. După o primă repriză de tatonare, în care cele două formații au încercat să construiască și să își pună la punct tacticile. Craiova a deschis scorul în minutul 81, prin Elvir Koljic, care a transformat cu precizie o lovitură de la 11 metri iar  la doar trei minute distanță, gruparea austriacă a restabilit egalitatea. Bosniacul Elvir Koljic a mai marcat un gol, în minutul 87 dar scorul final a fost 3-1 după ce Andrei Ivan a obținut o nouă lovitură de la 11 metri, pe care Cicâldău a transformat-o.

Universitatea Craiova a folosit următoarea echipă în jocul cu austriecii Popescu (60, Pigliacelli) – Mitran (60, Vlădoiu), Papp (60, Constantin), Acka (60, Bălașa), Vătăjelu (60, Bancu) – Screciu (60, Nistor), Danciu (60, Cicâldău), Ivanov (60, Mateiu) – Bărbuț (60, Ivan), Tudorie (60, Koljic), Baiaram (60, Mihăilă).

Universitatea va mai rămâne cinci zile în cantonament apoi va reveni în țară, pentru primul joc oficial din noul sezon, jocul din prima etapă cu Sepsi, programat în deplasare, sâmbăta viitoare, de la ora 18.00.

Galerie foto


Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: