Pandurii Târgu Jiu a inaugurat gazonul din Reşiţa într-un meci amical

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat vineri la Reşiţa pentru cel de-al patrulea meci amical din perioada de vară. Gorjenii au pierdut meciul cu reşiţenii, scor 3-2 pentru gazde, joc pe care l-au dominat în prima parte a partidei  în care au şi condus pe tabelă.

Gorjenii de la Pandurii s-au deplasat vineri dimineaţă la Reşiţa pentru un meci amical ce fusese programat de mai mult timp dar care nu se mai disputase pentru că gorjenilor nu le veniseră în timp util rezultatele testelor Covid. Cu această ocazie formaţia gazdă, CSM Reşiţa, a inaugurat suprafaţa de joc a terenului care a fost refăcută în ultimele luni. Scorul partidei a fost 3-2 pentru echipa gazdă, după ce Pandurii au deschis scorul în prima repriză, au informat cei de la Pandurii.

Antrenorul principal al echipei Pandurii, Călin Cojocaru, a folsit în prima repriză următorul unsprezece: Oprița (min.30 Iovicin) - Peia, Gal, Okeke, Cuțitoiu, Remacle, Dobre, Velcotă, Rafal, Goma, Tănăsoiu.

Pandurii a reuşit să deschidă scorul în prima repriză prin golul marcat de Velcotă. Gazdele au reuşit să egaleze şi au preluat apoi conducerea până la pauză, iar în repriza a doua fiecare echipă a mai înscris câte un gol. În partea a doua a meciului antrenorul echipei Pandurii a trimis pe teren toţi jucătorii deplasaţi la acest meci, inclusiv cei aflaţi în probe, doar Cristian Ştefan fiind absent din cauza unei probleme medicale. Pentru Pandurii a reuşit să mai înscrie belgianul Remacle dar şi Tănăsoiu, golul acestuia fiind însă anulat de arbitri, a informat Pandurii pe site-ul oficial.

Vizualizări: 1,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: