Pandurii a dezvăluit ce a votat la şedinţa FRF

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au dezminţit informaţiile prezentate de presa centrală potrivit cărora clubul gorjean ar fi votat pentru o singură serie în Liga 2. Directorul sportiv Camilian Floroiu a declarat pentru site-ul oficial al gorjenilor că Pandurii votat varianta adoptată de FRF, cea care presupune două serii în play-out.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a dezvăluit pe site-ul oficial că a votat pentru cea de-a doua variantă prezentată de Federaţia Română de Fotbal pentru noul sezon de Liga 2, respectiv pentru un tur între toate echipele participante, play-off între primele şase clasate şi două serii de play-out după cum a precizat directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu: „Clubul Pandurii Târgu Jiu a votat varianta pe care au ales-o majoritatea echipelor din Liga a doua, variantă care s-a şi stabilit să se aplice în următorul sezon. Nu am votat aşa cum greşit a apărut în presă că am fi votat prima variantă”.

Federația Română de Fotbal a stabilit un nou format pentru ediția 2020-2021 a Ligii a doua, ediţie care se aşteaptă să fie afectată în continuare de problemele pe care le provoacă pandemia de COVID-19.

Majoritatea cluburilor, printre care şi Pandurii Târgu Jiu, au votat varianta a doua care urmează să fie adoptată marți, 18 august, în Comitet Executiv, urmând ca țintarul să fie stabilit o zi mai târziu, iar startul noului sezon să nu aibă loc la 29 august, ci la o săptămână distanță, la 5 septembrie, după cum a informat Liga 2.ro.

Vizualizări: 1,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: