Antrenorul Craiovei a fost externat din spital

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a vindecat de coronavirus și a fost externat din spital. Antrenorul va merge în Austria, acolo unde este așteptat de echipa, aflată încă de miercuri în cantonament.

Tehnicianul a fost externat din spitalul „Victor Babeș” din Craiova, iar acum va merge în Austria, acolo unde Universitatea se află în cantonament.  Bergodi a fost depistat pozitiv pe 5 august, iar acum testele sale au ieșit negative.

Cristiano Bergodi a adresat un mesaj de mulțumire medicilor Spitalului „Victor Babeș” din Craiova, care l-au tratat de coronavirus. „Aș dori să-mi exprim din toată inima mulțumirile către întreg personalul sanitar al spitalului „Victor Babeș” din Craiova, în frunte cu Dr. Frumosu Mircea, care m-a tratat în mod exemplar de Covid -19 …. !! Ați fost excepțional! O altă experiență din numeroasele experiențe pe care le voi lua cu mine … !! Acum mă întorc la băieții mei care se pregătesc în Austria sub supravegherea staff-ului tehnic. Ne-a lipsit puțin anul acesta, dar împreună sunt sigur că putem încerca din nou cu forță și abnegație și să recâștigăm ceea ce au luat de la noi în ultima zi! A dori este putere”, a fost  mesajul transmis de Bergodi pe rețelele sociale.

Alb-albaştrii au decolat miercuri din Bănie, cu un charter, cu destinaţia Austria, dar nu au fost însoțiți de Cristiano Bergodi. Acesta și-a desemnat secunzii, Luigi Ciarlatini şi Dragoş Bon, să pună în practică strategia pentru această perioadă de pregătire.

Delegaţia Universităţii Craiova va rămâne în Austria până la debutul în noul sezon, preconizat în jurul datei de 22 august, când începe noul campionat.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: