CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița, se joacă marți, în Cupa României

CSM Târgu Jiu și Gloria Bistrița promit un spectacol total în Sala Sporturilor, în Turul 3 din Cupa României Râureni. Partida este programată pentru marți, 19 martie, de la ora 18:00 când suporterii gorjeni sunt așteptați din nou alături de echipă. 

Handbalistele lui Liviu Andrieș se vor lupta pentru un loc în Final 4-ul Cupei României cu una dintre cele mai bune echipe din România în acest moment, Gloria Bistrița, locul 2 în Liga Florilor. 

Mult mai liniștite după succesul uriaș din Liga Florilor, contra echipei din Craiova, handbalistele de la CSM se pregătesc pentru o nouă confruntare dificilă. Gruparea gorjeană primește marți, 19 martie, vizita Gloriei Bistrița. 

„Se anunță un meci greu, contra unui adversar de calibru, dar CSM Târgu Jiu a demonstrat în multe rânduri că se poate lupta de la egal la egal cu orice forță din handbalul românesc și este capabilă de surprize, așa cum s-a întâmplat în Final 4-ul de anul trecut, atunci când CSM Târgu Jiu a trecut chiar de Gloria Bistrița. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să le facă viața grea celor de la Bistrița, în încercarea de a ajunge pentru al doilea an consecutiv în Final 4-ul Cupei României”, se arată în comunicatul clubului despre obiectivul CSM Târgu Jiu pentru acest meci.

Extrema CSM-ului, Andreea Chiricuță, își dorește să retrăiască momentul de anul trecut, atunci când echipa sa a trecut de Gloria, victorie care a deschis drumul european pentru CSM Târgu Jiu. Nu va fi ușor, dar Chiricuță spune că echipa sa își joacă șansa, dar are nevoie și de suportul fanilor gorjeni, care poate înclina balanța în favoarea fetelor lui Liviu Andrieș.

“Cu siguranță vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Poate să retrăim acel moment din semifinala sezonului trecut. Suntem conștienți că va fi foarte greu, dar nu este exclus. Ne vom juca șansa”, a declarat extrema Andreea Chiricuță, care a prefațat duelul cu Gloria Bistrița.

CSM TÂRGU JIU – GLORIA BISTRIȚA

CUPA ROMÂNIEI RÂURENI

EDIȚIA 2023-2024

TURUL 3- SFERTURI DE FINALĂ

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

MARȚI, 19 MARTIE 2024

ORA 18.00

Galerie foto


Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: