CSO Turceni nu se mai oprește din transferuri!

Formația de Liga 3 din Turceni s-a pus serios pe transferuri și anunță de două zile mai multe noi achiziții. Un antrenor cu portarii, Cătălin Rizan, dar și mai bine de o echipă de jucători nou-veniți, respectiv 13, sunt prezentați de noul președinte Iulian Diură pe noua pagină oficială a celor de la CSO Turceni.

Prima nouă achiziție prezentată de președintele celor de la Turceni este un antrenor cu portarii. „Bun venit, Cătălin Rizan!  Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu domnul Cătălin Rizan. Acesta va ocupa funcția de antrenor de portari. Mulțumim pe această cale că a acceptat propunerea de a se alătura proiectului nostru”, este anunțul oficial al clubului.

Urmează apoi prezentări pentru șapte jucători autohtoni dar și pentru câțiva jucători străini, la care nu se specifică mai nimic despre naționalitate sau echipele pe unde au mai jucat, majoritatea fiind de culoare, unii fiind văzuți și pe la Târgu Jiu, la o echipă care însă nu a avut dreptul la transferuri în această iarnă. De altfel, primii doi jucători prezentați vin chiar de la ACS Viitorul, fiind doi jucători care s-au despărțit de echipa pregătită de Călin Cojocaru, Vlad Buțurcă și Răzvan Vespe.

Urmează Anghel Iulian Ciutică și Denis Bucur, ambii sosiți de la Viitorul Șimian, Eduard Costin, care vine de la Școala de fotbal Gică Popescu și Iustin Lungu, ajuns la Turceni prin intermediul Andeei Țone de la SCM Rm. Vâlcea.

Pe pagina oficială li se urează bun venit și la șase jucători străini despre care nu se specifică nimic despre CV sau echipele de unde au sosit.

Ultimul sosit este un tânăr despre care clubul din Turceni anunță că este internațional de juniori: „Cătălin Sajin, cu siguranță nu multă lume a auzit de acest nume, dar veți avea timp. Internațional român, cu dublă cetățenie, a evoluat pentru lotul național al României U15 și este in continuare angrenat in lotul echipei naționale de tineret a Republicii Moldova. Vine de la AFC Câmpulung Muscel 2022, și este fost component al echipei FCSB. Bun venit, Cătălin!”

Reamintim că de la CSO Turceni au plecat în ultimele săptămâni 17 jucători din vechiul lot, dar nu se știe câți și dacă au mai rămas din vechea gardă. La atât de multe sosiri în lot, și la atât de mulți jucători străini, care se știe că au probleme de comunicare și adaptare, va fi cam dificil de creat o omogenitate a lotului în puținul timp rămas până la reluarea jocurilor oficiale. 

Galerie foto








Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: