Meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu

Un meci extrem de important este programat joi pentru CSM Târgu Jiu, în etapa a 17-a din Liga Florilor Mol. Cu începere de la ora 18:00, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Corona Brașov. 

După aventura europeană, încheiată duminică, 18 februarie, CSM Târgu Jiu se întoarce în Liga Florilor, pentru o partidă extrem de importantă în lupta pentru menținere pe prima scenă a handbalului românesc. CSM Târgu Jiu va juca împotriva grupării Corona Brașov, una dintre contracandidatele la menținerea în Liga Florilor. 

„Handbalistele noastre vor să treacă peste oboseala acumulată în urma meciurilor europene și vor intra pe teren cu gândul doar la victorie”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

Iuliia Andriichuck, interul CSM Târgu Jiu, speră ca experiența acumulată în meciurile din Europa să își spună cuvântul în confruntările interne. ”Este un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de o victorie și atunci trebuie să facem un joc bun. E normal să fim puțin obosite după meciurile europene, dar cred că această experiență va fi benefică pentru viitorul nostru. Pentru a obține victoria trebuie să jucăm bine și să respectăm planul de joc. Este foarte important să avem sprijinul publicului, dacă vin oameni mulți la sală simțim că jucăm acasă și asta ne ajută”, a declarat interul echipei primăriei, Iuliia Andriichuck.

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: