Cu cine ar fi jucat Pandurii în Turul 1 al Cupei României

Federația Română de Fotbal a anunțat meciurile din Turul 1 al noului format al Cupei României, ediția 2022-2023. În această fază vor evolua cele șapte câștigătoare ale Fazei Regionale și 68 de echipe din sezonul precedent de Liga 3, nu 69, cum era stabilit inițial. Pandurii Târgu Jiu ar fi jucat în această fază a cupei cu Jiul Petroşani.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii este echipa calificată în Turul 2 al Cupei României fără să joace. La startul acestei faze se află un număr de 74 de echipe care se vor întâlni în 37 de meciuri programate a se disputa într-o singură manșă, eliminatorie, în data de 17 august. A 75-a echipă, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, clasata pe locul 2 în play-off-ul Seriei a 8-a a Ligii 3 în sezonul trecut, a fost anunțată de FRF drept calificată din oficiu în Turul 2.

Este de aşteptat ca şi alte echipe să se califice la ”masa verde” mai departe, ca de exemplu Sporting Juniorul Vaslui, care va profita ca a fost pusă să joace cu Hușana Huși, echipă deja desființată, a anunţat liga2.ro. Probleme au și Luceafărul Oradea și Pandurii Târgu Jiu, de situația lor urmând să profite Crişul Chişineu Criş și CSM Jiul Petroşani.

În urma finalelor din Faza Regională s-au calificat în Turul 1 șapte echipe: Viitorul Darabani (Botoșani), Crișul Sântandrei (Bihor), ACS Târgu Mureș (Mureș), CSM Lugoj (Timiș), Dunărea Turris Turris Măgurele (Teleorman), Atletic United Ploiești (Prahova) și Axiopolis Cernavodă (Constanța).

Ulterior, Turul 2 este programat să aibă loc în data de 31 august, când vor juca 58 de cluburi, 38 calificate din Turul 1, ultimele 19 din sezonul precedent de Liga 3 și una din Liga 2, conform programului stabilit inițial de FRF.

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: