Cu cine va lucra Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a ajuns la un acord Laszlo Balint pentru rezilierea contractului, iar locul acestuia va fi luat de Mirel Rădoi, informează ProSport. Chiar dacă Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu FC U Craiova, scor 2-1, evoluția jucătorilor lui Laszlo Balint nu a fost pe placul oficialilor din Bănie.

„Oficialii Universității Craiova au decis să renunțe la serviciile lui Laszlo Balint și să îl aducă pe Mirel Rădoi în locul acestuia”, a informat luni seară Pro Sport. Mirel Rădoi nu va veni singur la Universitatea Craiova! Conform celor de la Sport.ro, alături de fostul selecționer al echipei naționale a României va mai veni în Bănie și Florin Constantinovici, cel care a mai lucrat cu Mirel Rădoi și la prima reprezentativă.

Din staff-ul lui Mirel Rădoi va face parte și Mihai Ianovschi, cel care a demisionat la începutul acestui an din postul de antrenor al celor de la FC Argeș iar de pregătirea portarilor de la Universitatea Craiova se va ocupa Robert Tufiși (46 de ani), a mai informat sursa citată.

Mirel Rădoi nu a mai antrenat din noiembrie 2021, după ce a antrenat echipa națională a României. Pe parcursul carierei, Rădoi a lucrat pentru FCSB, România U21 și selecționata olimpică.

Vizualizări: 3,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: