Stîngă: Rezultatul a fost nedrept dar așa este în fotbal

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul de debut în noul sezon iar antrenorul Florin Stîngă consideră că rezultatul a fost nedrept. Tehnicianul este convins că pe viitor lucrurile se vor schimba dar ar fi avut nevoie de o victorie în meciul cu CSC Dumbrăviţa pentru moralul echipei.

Debutul în noul sezon de Liga 2 pentru ACS Viitorul Târgu Jiu nu a fost cel aşteptat dar antrenorul Florin Stîngă rămâne optimist. Acesta recunoaşte că echipa sa a început prost noul sezon mai ales că adversarul nu a pus mari probleme şi a marcat singurul gol al jocului din penalty. „Din păcate, astăzi rezultatul a fost nedrept dar așa este în fotbal. Îmi pare rău că am început așa prost, am fi avut mare nevoie de această victorie, pentru că ne așteaptă un campionat greu și ar fi fost un rezultat de moral. Nu cred că adversarul a avut vreun șut pe poartă în repriza secundă, dar noi nu am reușit să marcăm. Ce n-a mers? A trecut timpul, am pierdut din încredere și a apărut o frustrare. Am știut că Dumbrăvița se va apăra pe două linii, ne-am pregătit pentru asta, dar pe teren jucătorii fac diferența.Astăzi nu am reușit, dar sunt convins că, pe viitor, lucrurile se vor schimba”, a spus Florin Stîngă, aflat şi el la debutul oficial pe banca echipei.

La fel ca ACS Viitorul Târgu Jiu, fără punct acumulat după prima etapă, mai sunt alte nouă echipe din Liga 2. În etapa a 2-a, ACS Viitorul are programat meci în deplasare cu Politehnica Iași, echipă care în prima etapă a remizat la Galați cu nou-promovata SC Oțelul.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: